Team-Building
Kom till oss på en lekfull och kreativ teambuildning aktivitet med Art som tema. Alla i gruppen designar och blåser varsin glaskula som blir en del i ett unikt konstverk. Låter det spännande, vill du vet mer… kontakta oss!

Karin Hammar

Kontakta mig

telefon: 08-662 84 48
Specialarrangemang
- Visning skolklass/barngrupp
Visningar pågår i 30 minuter. Måndag till fredag kl. 09.00-09.30 eller 09.30-10.00. Pris: 2 500:- exkl. 25% moms/skolklass/grupp.

Guidade turer
Det går också att få guidning på olika språk, såväl dag som kvällstid. Kontakta oss för mer information!
Företagsbokningar (dag- som kvällstid)
En kurs/utbildning i glasets förtrollande värld. Vår värd berättar om glasets historia, om glastillverkning och historien om själva glasbruket. Vi kan lova spännande upplevelser när miljö-kristallen formas och glasmassan ger liv åt färger och former. Våra skickliga glasblåsare visar hur det mångtusenåriga hantverket går till. Om ni själva provar på att blåsa glas, vilket beror på hur stor grupp ni är så får ni givetvis behålla era glasföremål. Glasbrukets butik och utställning är alltid öppen vid visningar. Guide på annat språk än svenska går att ordna.

Som företag/grupp kan du komma till glasbruket på en snabbkurs/utbildning i glasets fantastiska värld. Ni kan välja mellan enbart glasblåsning eller glasblåsning med någon form av mat:

- Glasblåsning med eller utan drink och snitt

Vid större grupper gör vi en guidad glasshow där några personer får blåsa en glasballong som inte går att spara men som är rolig att se tillverkas.
stockholms glasbruk
stockholms glasbruk
stockholms glasbruk
stockholms glasbruk
Presentkort
Presentkort finns i olika former och valörer.
Du vet väl att vi även tillverkar glas ämnat för de yngre glasfantasterna? I vår kristallbutik har vi ett brett utbud av allt från djur, natur och lyckomynt upp till 100 kr.
Företag/grupper - Våra koncept (PDF)
Klicka på koncepten nedan för att ladda ner pdf-filerna.

 

 

 

Företag/grupper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

glasblåsning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste nytt